Skip to main content

Wij zetten een stapje extra

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de markt als geen ander. Daarnaast bijten we ons vast in een zoekopdracht, totdat we de geschikte kandidaat gevonden hebben. Waar andere bureaus stoppen, gaan de consultants van Employment Services door.

Werving en Selectie

Op zoek naar een nieuwe manager, adviseur of een andere professional? Bij Employment Services zijn we gespecialiseerd in werving en selectie van verschillende doelgroepen.

Werving en Selectie: onze aanpak

Executive Search

De zoektocht naar nieuwe directieleden, management en zwaardere specialistische functies is een vak apart. Voor functies met een salaris vanaf circa 100.000 euro op jaarbasis zetten we graag ons executive search-netwerk in.

Executive Search: wij maken het verschil

Interim

Ben je op korte termijn op zoek naar een geschikte interim professional? We zijn je graag van dienst. Employment Services heeft veel ervaring met de plaatsing van interim-managers en andere tijdelijk inzetbare professionals in verschillende vakgebieden.

Interim: voor profit en non-profit

Coaching

Om professionals binnen je organisatie gezond en met plezier aan het werk te houden, is goede coaching onmisbaar. Daarom ondersteunen we graag bij de ontwikkeling van je personeel. Zoek je individuele begeleiding? Ook dan ben je bij Employment Services aan het juiste adres.

Coaching: wij helpen je graag

Waar andere bureaus stoppen, gaan de consultants
van Employment Services door.