Skip to main content
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
16 resultaten
Pagina 1 van 1

Finance Manager – Koninklijke Joh. Enschedé

Haarlem
In deze rol van Finance Manager ben je financieel eindverantwoordelijk voor alle entiteiten van de organisatie. Daarnaast maak je deel uit van het MT en adviseer je de algemeen directeur en operations manager op strategisch niveau. Je bent hun financiële business partner en je weet hen met je analyses uit te dagen en te adviseren. Daarnaast zorg je voor een goede relatie en een juiste afstemming met het Internationale moederbedrijf.

Toezichthouder (Financieel) – Bureau Financieel Toezicht

Hybride
Droom jij van een uitdagende rol waarbij jij met jouw financiële kennis toezicht gaat houden op notarissen en op gerechtsdeurwaarders? Lees dan de uitgebreide functieomschrijving.

Interim Finance Analyst

Hoofddorp
Interim finance vacature per direct voor een Finance Analyst / Business Controller bij een internationale (US listed) onderneming in Hoofddorp. Het betreft een fulltime interim opdracht voor minimaal 6 maanden met optie op verlenging. 

Senior Accounting Specialist

De Meern
In the production site in De Meern our client develops, produces and sells innovative, high quality catalysts. Approximately 100 employees are daily active on the site.  In the finance department there is a vacancy for a Senior Accounting Specialist. 

Manager Financiën & Control (huisartsenzorg)

Bilthoven
Als Manager Financiën & Control ga je werken bij huisartsenzorg organisatie UNICUM in Bilthoven. In deze zeer maatschappelijk relevante zorg organisatie ga je een belangrijke bijdrage leveren aan het bouwen van een sterk finance team.

Junior Restructuring Consultant – Kruger

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal junior restructuring ...

Business Controller – H&S Group

Barneveld
Wil jij als Business Controller verantwoordelijk zijn voor meerdere transportbedrijven? Waarbij je deelneemt aan het MT en de organisatie ondersteunt met strategische planning en inzicht geeft in de financiële performance? Dan is dit een interessante opportunity voor jou!

Medior restructuring consultants – Kruger

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal medior restructuring ...
Finance

Controller (32 – 40 uur) – CTH

Almere
Lijkt het je leuk om de complexe processen binnen een internationale organisatie te doorgronden en een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het finance team? Dan is dit een mooie kans voor jou! 

(Senior) Manager Quality – PWC

Amsterdam
Inhoudelijke uitdagende rol voor een sterke adviseur met een trackrecord op het gebied van Risk & Quality, die ervaring heeft met strategie, risico's, kwaliteitsinitiatieven en compliance én oog heeft voor het maatschappelijk belang van grote, complexe organisaties als PwC. 

Interim Controller (ingevuld)

Almere
Voor een internationaal productiebedrijf in de food in Almere zijn wij op zoek naar een ervaren Interim Controller die ook ervaring heeft als Interim Financemanager. Het gaat om een fulltime opdracht van circa 6 maanden waarbij je ook tijdens de zomervakantie beschikbaar dient te zijn.  

Business Controller (24-28 uur) – Bureau Financieel Toezicht

Utrecht
Als het je aanspreekt om een substantiële bijdrage te leveren in deze brede functie van Business Controller, waarbij je het financieel geweten bent binnen een kleine organisatie, dan is dit een interessante opportunity voor jou!
Finance

Interim Financial Controller

Harderwijk
Vacature voor een hands-on Interim Financial Controller in Harderwijk bij een technische en internationale onderneming voor een periode van 5 tot 6 maanden. Het betreft een fulltime opdracht waarbij 3 dagen op kantoor en 2 dagen per week thuis werken tot de mogelijkheden behoort.
Finance

Interim Controller

Utrecht
Interim Finance vacature voor een Financial Controller in Utrecht voor een opdracht van minimaal 3 maanden (met optie op verlenging). Het gaat om productie onderneming waarbij de voorraad administratie belangrijk onderdeel uitmaakt van de werkzaamheden. Startdatum is zo snel mogelijk (parttime opstarten is bespreekbaar).

(Senior) Associate Risk & Quality – PWC

Amsterdam
Inhoudelijk uitdagende rol voor een inhoudelijk gedreven adviseur die ervaring heeft met risico's, kwaliteitsinitiatieven en compliance en zich graag verder wil ontwikkelen door bij te dragen aan de Risk & Quality activiteiten van PwC.

Business Controller (huisartsenzorg)

Bilthoven
Bij huisartsenzorg organisatie UNICUM in Bilthoven wordt verder gebouwd aan een nieuwe organisatie alwaar een vacature is gesteld voor een Business Controller. Je gaat werken in een zeer maatschappelijk relevante omgeving en je gaat onderdeel uitmaken van een finance team waar de wil is om er een succes van te maken.