Skip to main content
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
18 resultaten
Pagina 1 van 1

Finance Manager (e-commerce)

Utrecht
Mooie allround financial management rol in Utrecht waar je sparring partner bent van de directie van een e-commerce onderneming.

Junior Controller

Utrecht
Op zoek naar een brede en allround functie om als ambitieuze Junior Controller jezelf te ontwikkelen naar een ervaren financial? Bij D&MS, een internationaal opererend system integrator met veelzijdig portfolio van professionele audio- en videoapparatuur is door de groei van de organisatie de functie van Junior Controller ontstaan. De ideale vervolgstap voor jou? 

Business Controller (huisartsenzorg)

Bilthoven
Bij huisartsenzorg organisatie UNICUM in Bilthoven wordt verder gebouwd aan een nieuwe organisatie alwaar een vacature is gesteld voor een Business Controller. Je gaat werken in een zeer maatschappelijk relevante omgeving en je gaat onderdeel uitmaken van een finance team waar de wil is om er een succes van te maken.

Assistent Controller

Stirling Cryogenics is een ervaren wereldspeler op het gebied van cryogene systemen waarmee gassen zoals stikstof en methaan vloeibaar worden gemaakt. De markten waarin Stirling actief is, lopen uiteen van Biostorage in de veeteelt, Research, High Temperature Superconductivity en ook de LNG/Biogas markt. De vraag naar hun systemen groeit sterk. Deze groei zorgt voor een toename van de gehele workload. Het Finance-team is daarom op zoek naar versterking met een Assistent Controller. 

Manager Accounting

Amersfoort
Ben jij de Manager Accounting die het leuk vindt om ook zelf accounting te blijven doen? Wij zijn voor onze opdrachtgever in de regio Amersfoort, een family office, op zoek naar een Manager Accounting. 

(Senior) Associate Risk & Quality

Amsterdam
Inhoudelijk uitdagende rol voor een inhoudelijk gedreven adviseur die ervaring heeft met risico's, kwaliteitsinitiatieven en compliance en zich graag verder wil ontwikkelen door bij te dragen aan de Risk & Quality activiteiten van PwC.

Senior Specialist Facturatie

Hilversum
Connexxion is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Jij en je collega’s zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van de facturatie voor diensten en producten van de productlijnen Openbaar Vervoer, Taxi en Witte Kruis Ambulance. De afdeling, onderdeel van het Shared Service Centre, verstuurt zo’n 275.000 facturen per jaar voor ongeveer 20 entiteiten verdeeld over de 3 productlijnen.

Junior Restructuring Consultant

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal junior restructuring ...

Allround Controller (32 uur)

Ede
Onze opdrachtgever is een unieke onderneming die met haar activiteiten en projecten impact wil maken binnen haar specialisme. In de functie van allround Controller wordt je operationeel verantwoordelijk voor de planning en control cyclus van meerdere entiteiten. 

Medior restructuring consultants

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal medior restructuring ...

Teamlead Financiële Administratie

Gouda
Veelzijdige functie van Teamlead Financiële Administratie bij een gerenommeerde organisatie in de regio Gouda/Rotterdam. Mooie combi van aansturen en coördinerende taken met uitvoerende werkzaamheden zodat je als financial ook inhoudelijk uitgedaagd blijft in je functie.

Controller (32 – 40 uur)

Almere
Lijkt het je leuk om de complexe processen binnen een internationale organisatie te doorgronden en een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het finance team? Dan is dit een mooie kans voor jou! 

Interim Business Controller (vervuld)

Utrecht
Interim opdracht voor een nieuwsgierige en flexibele Business Controller in Utrecht. het betreft een opdracht van 6 maanden voor max 28 uur per week waarbij 3x9 bespreekbaar is.

Financial Accountant

Amsterdam
Wil jij werken bij een internationale, duurzame bank met groeiambities in Europa?  Vind je het daarnaast leuk om afwisseling te hebben in je werk en breed inzetbaar te zijn? Met jouw ervaring in de bancaire sector ben jij als Financial Accountant bij Norinchukin Bank Europe N.V. (verder: NBE) van harte welkom in het Finance & Control team. 

Finance Business Partner Nederland

Zoetermeer
Bij onze opdrachtgever in Zoetermeer is een vacature voor een stevige Finance Business Partner Nederland. Onze opdrachtgever is internationale onderneming met een established merk en in Nederland is een sales en marketing organisatie gevestigd.
Finance

Financial Accountant – Norinchukin Bank Europe

Amsterdam
Are you interested in working at a rapidly growing international bank, driven by the values Openness, Sensitivity, Engagement and Cooperation? At Norinchukin Bank Europe NV (further: NBE) you will be challenged to provide added value from your expertise of finance & accounting and you will have a broad range of tasks and responsibilities. Together with your colleagues you are engaged to strengthen the position of this sustainable bank in Europe.

Finance Manager

Haarlem
In deze rol van Finance Manager ben je financieel eindverantwoordelijk voor alle entiteiten van de organisatie. Daarnaast maak je deel uit van het MT en adviseer je de algemeen directeur en operations manager op strategisch niveau. Je bent hun financiële business partner en je weet hen met je analyses uit te dagen en te adviseren. Daarnaast zorg je voor een goede relatie en een juiste afstemming met het Internationale moederbedrijf.

Senior Financial Controller (32-40 uur)

Houten
Wil jij actief zijn als rechterhand van de Manager Finance & Control? Zoek jij een baan met veel ruimte voor ontwikkeling en eigen initiatief? Kom werken als Senior Financial Controller bij Eurocept Homecare in Houten, de thuiszorg van de toekomst. Een uitstekende volgende stap in jouw carrière!