Skip to main content
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
17 resultaten
Pagina 1 van 1

Senior Accounting Specialist

De Meern
In the production site in De Meern our client develops, produces and sells innovative, high quality catalysts. Approximately 100 employees are daily active on the site.  In the finance department there is a vacancy for a Senior Accounting Specialist. 

CFO (parttime)

Breda
Onze opdrachtgever is een venture capital bedrijf in Breda met 4 investeringen. Door de groei en de verdere internationalisering is behoefte aan verdere structuur en professionalisering rondom finance. Om deze reden is een vacature opengezet voor een CFO en deze rol kan in loondienst en op interim basis uitgevoerd worden.

Financieel Toezichthouder Notariaat en Gerechtsdeurwaarders (NG) – Bureau Financieel Toezicht

Zwolle
Uitdagende vacature van Toezichthouder Financieel (Afdeling Notariaat / Gerechtsdeurwaarders) voor de regio Zwolle (Noord-Nederland). In deze functie Ga jij integrale toezicht houden op het notariaat en op gerechtsdeurwaarders alsmede voor het toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft). Spreekt deze vacature je aan? Lees dan de uitgebreide functieomschrijving.

Senior Financial Controller (32-40 uur)

Ankeveen
Wordt jij de drijvende kracht achter alle projecten en uitdagingen op het vlak van Accounting en Financial Control? Eurocept Pharmaceuticals is de afgelopen jaren hard gegroeid en ook voor de aankomende periode ziet men nog genoeg kansen en mogelijkheden in de markt om een volgende groei te realiseren. Het gevolg hiervan is deze vacature van Senior Financial Controller, een nieuwe functie binnen de organisatie.

Financieel Toezichthouder NG – Bureau Financieel Toezicht

Alkmaar
Uitdagende vacature van Toezichthouder Financieel (Afdeling Notariaat / Gerechtsdeurwaarders) voor de regio Alkmaar (Noord-Holland). In deze functie Ga jij integrale toezicht houden op het notariaat en op gerechtsdeurwaarders alsmede voor het toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft). Spreekt deze vacature je aan? Lees dan de uitgebreide functieomschrijving.

Business Controller – Nieuw Unicum – (36 uur)

Zandvoort
Bij langdurige gezondheidszorg organisatie  Nieuw Unicum in Zandvoort is een nieuwe functie gecreëerd; Business Controller. Je krijgt de ruimte om je eigen functie vorm te geven en in te kleuren en je bent de financiële sparringpartner voor het lijnmanagement en de Raad van Bestuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen.

Business Controller Energie – AEB

Amsterdam
Interessante vacature van Business Controller bij AEB in Amsterdam voor elke financial die wil meewerken aan een CO2 neutrale maatschappij binnen een complexe en kapitaalintensieve omgeving. Ben jij graag actief in een snel veranderende markt? Wil jij mee bouwen aan de organisatie na de gewijzigde strategie en het financiële geweten zijn (omzettargets, productieplanningen, beschikbaarheid installaties) om zo de financiële kennis verder te ontwikkelen bij teamleiders en managers?  

Business Controller Afvalverwerking

Amsterdam
Afvalverwerker AEB in Amsterdam wil een slag maken door een aantal interimmers te vervangen voor vaste medewerkers. Hierdoor zijn een 3-tal vacatures gesteld voor Business Controller en in deze vacature gaat het om de vacature Business Controller Afvalverwerking.

Toezichthouder Financieel – Bureau Financieel Toezicht

Utrecht
Om het toezicht te versterken is bij het Bureau Financieel Toezicht  in Utrecht de vacature van een Toezichthouder Financieel (Afdeling Notariaat / Gerechtsdeurwaarders) ontstaan. Ga jij zorgdragen aan het integrale toezicht op het notariaat en op gerechtsdeurwaarders alsmede voor het toezicht op de naleving van de Wet ter voorkoming van Witwassen en Financieren van Terrorisme (Wwft)?

Junior Restructuring Consultant – Kruger

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal junior restructuring ...

Senior Medewerker Finance & Control – IQI Petfood

Amersfoort
Vacature voor Senior Medewerker Finance & Control bij onze opdracht IQI Trusted Petfood Ingredients (IQI) in Amersfoort. Als Senior Medewerker Finance & Control verzorg jij samen met je collega's de gehele boekhouding van de IQI entiteiten. 

Medior restructuring consultants – Kruger

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal medior restructuring ...

Coördinator Financiële administratie (0,6 – 0,8 fte) – CPOB

Tiel
Leuke en afwisselende functie in het hart van een onderwijsorganisatie! Ben jij financieel goed onderlegd en wil je bijdragen aan de mooie missie van CPOB om kinderen te laten opgroeien in een mooie, duurzame en gezonde wereld? Dan is dit iets voor jou. 

Teamcoördinator Financiële Administratie

Ede
Ben jij de ervaren Teamcoördinator Financiële Administratie en heb je affiniteit met het onderwijs? En vind jij het een uitdaging om samen met jouw collega’s de financiële processen te verbeteren en adequaat uit te voeren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze Finance vacature past dan uitstekend bij je! 
Finance

Expert Personeels- en Salarisadministratie – IJsselstein (on hold)

IJsselstein
Als je het leuk vindt om met diverse stakeholders te schakelen binnen een breed speelveld én de drive hebt om de primair onderwijs CAO helemaal te doorgronden, dan is dit een mooie kans voor jou!  Trinamiek (primair onderwijs in Midden Nederland) biedt een brede, afwisselende functie (voor 32 uur per week), goed gepositioneerd binnen de organisatie, waarin je veel ruimte krijgt om invulling te geven aan je rol. 
Finance

Interim Medewerker Debiteuren

Utrecht
Voor een particuliere onderwijsinstelling in Utrecht zijn wij op zoek naar een hands on Interim Medewerker Debiteuren voor een fulltime opdracht van circa 3 maanden

(Junior) Accountant

Purmerend
Als accountant ben je verantwoordelijk voor de tijdige en accurate maandelijkse boekhoudkundige activiteiten en ondersteun je bij diverse financiële taken tijdens de maandafsluiting. Samen met je teamleden ondersteun je het bedrijf in haar groeiambitie en draag je bij aan de verdere financiële gezondheid van de organisatie.