Skip to main content
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
8 resultaten
Pagina 1 van 1

Business Development Manager

Katwijk aan Zee
Voor een producent die expert is op het gebied van de ontwikkeling van natuurlijke en effectieve voedingssupplementen zijn we opzoek naar een Business Development Manager.

Key Account Manager consumer products – TePe Benelux

Bleiswijk
Dankzij de groei van TePe zoeken we een Key Account Manager die ervaring heeft met het bezoeken en onderhandelen met de retail hoofdkantoren van het drogisterijkanaal (ETOS, Kruidvat, Trekpleister, DA en diverse groothandels). Met jouw ervaring zorg je voor categoriebrede groei bij belangrijke klanten om de positie van TePe in de markt uit te bouwen. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder

Inkoper

Omgeving Utrecht
Een vacature voor een Inkoper bij een internationaal werkend e-commerce bedrijf in de omgeving van Utrecht. 

International Business Development Manager for consumer brands – The OTC Lab

Amsterdam
TheOTCLab is a fast-growing, certified B-Corporation. Within the Amsterdam office there is a vacancy for an International Business Development Manager for consumer brands

Accountmanager – Brouwer Flexibele Ruimtes

Zeewolde
Bevlogen Accountmanager die groeikansen bij specialist van bouwplaatshuisvesting weet te benutten. Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van de Klein Groep, en al ruim vijftig jaar lang een begrip in de wereld van bouwplaatshuisvesting. Denk hierbij aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Hun toekomst is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom. Hierin is een enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovati...

Customer Support Engineer

Zoetermeer
Our client is one of the leading brands in the maritime safety market. The organization produces IT and electronic equipment for the maritime market. They have a solid reputation in the shipping industry thanks to their specialized experience in the field of Voyage Data Recorders (VDR 'maritime black box') and position indicating beacons. Now we are looking for a new Customer Support Engineer.

Commercial Strategy Analyst – Holland&Barrett

Amsterdam
Voor het hoofdkantoor van retailbedrijf Holland&Barret in Amsterdam zijn wij op zoek naar Commercial Strategy Analyst. Weet jij alles over data driven werken en wil je graag organisatie-breed werken? Heb je een sterk commercieel inzicht en ben je een kei in het analyseren van data? Vind je het leuk om meerdere projecten naast elkaar te managen en om nieuwe kansen te spotten? Lees dan snel verder!

Senior Key Accountmanager Industrie – Inproba

Baarn
Commerciële functie gericht op een verdere uitbreiding van BtB klanten die consumentenproducten voortbrengen. In NL en eventueel ook daarbuiten. Ervaring vereist.