Skip to main content
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
6 resultaten
Pagina 1 van 1

Key Account Manager Nederland

Roosendaal
Ritter Sport Benelux B.V. te Roosendaal is een dochteronderneming van het gelijknamige Duitse familiebedrijf. Het bedrijf is bekend van de heerlijke vierkante chocolade verpakkingen en de productinnovaties. Er is een vacature ontstaan voor een Key Account Manager Nederland.  

Accountmanager metaalbewerkingsmachines

Zwijndrecht
Voor onze opdrachtgever Hoffmann-Metalcare, een familiebedrijf gevestigd in Zwijndrecht, zijn wij op zoek naar een pro-actieve accountmanager die ervaring heeft met metaalbewerkingsmachines.

Project Manager nieuwe producten

Apeldoorn
Geocos in Apeldoorn is een gerenommeerde internationale speler in non-food consumentenproducten. Geocos is private label en merken specialist met ruime kennis en ervaring binnen Health & Beauty. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende assortimenten zoals wondverzorging, EHBO-artikelen, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en beauty accessoires. Dankzij flexibiliteit en pro activiteit groeit het bedrijf sterk. Om deze groei verder in goede banen te leiden zoekt het team een Project Manager. Hij of zij begeleidt het gehele productontwikkelingsproces van opdra...

Business Development Manager

Katwijk aan Zee
Onze opdrachtgever is een prachtig bedrijf met een fikse ‘heritage’ . Zij hebben een mooie positie in de markt en richten zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige zelfzorgproducten zoals voedingssupplementen en gezondheidsproducten in een veelheid aan verpakkingsvormen. 

Key Accountmanager Retail

Houten
Dentaid BeNeLux B.V. is expert op het gebied van mondverzorging. We ontlenen kracht aan een wetenschappelijk onderbouwde productportfolio en een historisch sterke positie bij tandartsen en mondhygiënisten. Ook in retail nemen we een respectabele positie in met categorieën zoals mondspoeling, tandpasta, interdentale ragers en tandenborstels. Om deze groei voort te zetten en de sales organisatie verder te professionaliseren, zoeken we versterking van het Salesteam voor het retailkanaal met een fact driven Key Accountmanager.

Customer Support Engineer

Zoetermeer
Our client is one of the leading brands in the maritime safety market. The organization produces IT and electronic equipment for the maritime market. They have a solid reputation in the shipping industry thanks to their specialized experience in the field of Voyage Data Recorders (VDR 'maritime black box') and position indicating beacons. Now we are looking for a new Customer Support Engineer.