Skip to main content
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
5 resultaten
Pagina 1 van 1

Customer Support Engineer

Zoetermeer
Our client is one of the leading brands in the maritime safety market. The organization produces IT and electronic equipment for the maritime market. They have a solid reputation in the shipping industry thanks to their specialized experience in the field of Voyage Data Recorders (VDR 'maritime black box') and position indicating beacons. Now we are looking for a new Customer Support Engineer.

Project Manager nieuwe producten – Geocos

Apeldoorn
Geocos in Apeldoorn is een gerenommeerde internationale speler in non-food consumentenproducten. Geocos is private label en merken specialist met ruime kennis en ervaring binnen Health & Beauty. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende assortimenten zoals wondverzorging, EHBO-artikelen, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en beauty accessoires. Dankzij flexibiliteit en pro activiteit groeit het bedrijf sterk. Om deze groei verder in goede banen te leiden zoekt het team een Project Manager. Hij of zij begeleidt het gehele productontwikkelingsproces van opdra...

Consultant Werving & Selectie – Employment Services

Baarn
Spreekt jou de functie van Consultant Werving & Selectie aan? Vooral om daar invulling aan te geven vanuit een persoonlijke benadering waarbij je de klant en de kandidaat centraal zet? Welkom bij Employment Services!

Accountmanager – Brouwer Flexibele Ruimtes

Zeewolde
Bevlogen Accountmanager die groeikansen bij specialist van bouwplaatshuisvesting weet te benutten. Brouwer Flexibele Ruimtes is een familiebedrijf, onderdeel van de Klein Groep, en al ruim vijftig jaar lang een begrip in de wereld van bouwplaatshuisvesting. Denk hierbij aan onderhoudsarme, duurzame, comfortabele schaftwagens en multi-inzetbare, flexibele standalone- en schakelunits. Hun toekomst is rooskleurig door de ontwikkelingen in de bouwkolom. Hierin is een enorme vraag naar nieuwbouw en renovatie en de toenemende behoefte aan innovati...

Sales Manager (sr.) Food Processing – Selo Food Group

Hengelo
De Selo Food Group is al bijna 80 jaar een high tech leverancier van turn-key verwerkingsapparatuur voor de voedingsmiddelen- en dierenvoedingsindustrie. Voor de wereldwijde verkoop van klantspecifieke procesinstallaties (Engineering-to-Order) in de voedings- en farmaceutische industrie is het salesteam op zoek naar versterking met een ervaren en gedreven Sales Manager Food Processing.