Skip to main content

We maken het verschil

Gaan we voor een opdrachtgever op zoek, dan zorgen we ervoor dat we diens organisatie door en door kennen. We sluiten aan bij wat een bedrijf of organisatie wil en nodig heeft. Daarmee maken we het verschil – voor jou én voor kandidaten.

Het resultaat van onze aanpak blijkt uit de cijfers: we vullen 95 procent van de posities met succes in, en 90 procent van de kandidaten werkt na twee jaar nog steeds bij de opdrachtgever. Kortom, dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van executive search leveren we kwaliteit.

Employment Services is gespecialiseerd in executive search op het gebied van:

  • Algemeen management
  • Commercieel management
  • Financieel management
  • Logistiek management
  • Technisch management

Aan de slag

Executive search neemt gemiddeld 8 weken in beslag, van intake tot afronding. Tijdens het selectieproces kijken we naar de ervaring en vakkennis van kandidaten. Daarnaast zoomen we in op hun motivatie, competenties en persoonlijkheid. We onderzoeken ook de chemie met de directie en het bestuur, en bekijken of ze passen binnen de bedrijfscultuur.

Ook na plaatsing houden we contact – zowel met jou als opdrachtgever, als met de geplaatste kandidaat. We zijn pas tevreden als blijkt dat de match op lange termijn een succes is.

Onze aanpak in 5 stappen

We starten met een intake bij jou op locatie. We vragen naar je bedrijfsactiviteiten, cultuur en naar de vacante positie. Ook bespreken we de ontwikkelmogelijkheden en organisatiedoelstellingen. Tijdens de intake spreken we alle stakeholders die betrokken zijn bij het aannemen van de nieuwe functionaris.

We brengen de vacante positie onder de aandacht bij potentiële kandidaten in ons netwerk. Uiteraard benaderen we hen integer en discreet. We stellen een long list op van kandidaten, die we uitnodigen voor een interview bij ons op kantoor. Na deze gesprekken komen we tot een shortlist met geschikte professionals.

We presenteren de kandidaten. Je ontvangt van elk van hen een uitvoerig resume en uitgebreid interviewverslag. Daarin staat een overzicht van hun carrière, competenties en arbeidsvoordwaarden.

Vervolgens spreken jullie de kandidaten voor een of meerdere gesprekken bij jullie op kantoor. Desgewenst helpen we bij de voorbereiding hiervan, of zijn we persoonlijk aanwezig bij de interviews.

Heb je de geschikte kandidaat gevonden? Dan checken we diens referenties bij eerdere werkgevers en andere instanties of personen. Zoek je na de plaatsing extra ondersteuning voor je nieuwe directeur of manager, dan kunnen we hem of haar in het eerste jaar intensief coachen en begeleiden.

Employment Services. Voor topfuncties in het bedrijfsleven en de publieke sector.