Skip to main content
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
14 resultaten
Pagina 1 van 1

Specialist Leren & Ontwikkelen

Harderwijk
Ben jij onderwijskundige, inhoudelijk geïnteresseerd en in staat om je te ontwikkelen tot autoriteit binnen de bouw- en infrasector? Wil je daarnaast bijdragen aan de maatschappelijke opgave van Volandis om duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector te bevorderen? Lees dan verder want dan hebben wij hier een mooie kans voor jou. 

Projectleider informatievoorziening

Harderwijk
“Daadkrachtige projectleider die mede verantwoordelijk wordt voor de kwaliteit van het informatielandschap binnen Volandis en zich graag inzet voor duurzame inzetbaarheid van werknemers en werkgevers in de Bouw & Infra”  

Allround IT professional

Apeldoorn
Onze opdrachtgever is de leidende leverancier in Europa op het gebied van automotive onderdelen. Samen met de IT manager ben je verantwoordelijk voor het bieden van technische ondersteuning aan de medewerkers en het beheren van de IT systemen. 

Kwaliteitsmedewerker

Veenendaal
Onze opdrachtgever produceert en assembleert printplaten (prints/PCB's), besturingskasten en -panelen, schakelkasten en diverse elektronische en elektrotechnische apparaten. Binnen het bedrijf is er op korte termijn een vacature voor een kwaliteitsmedewerker.

Projectleider (bouw)

Ridderkerk
Voor deze vacature in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Projectleider met goede social skills. Een Projectleider die bouwprojecten binnen budget, planning en volgens afgesproken kwaliteit realiseert. Hiervoor heb je het talent nodig om soepel te schakelen tussen project en mens.

Quality Manager

Zutphen
KME is een toonaangevende producent van hoogwaardige messing- en koperstrip. Naast een sterke focus op innovatie streeft men er continu naar om hun klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit. De afdeling Quality speelt hierin een centrale rol. Zij zijn de drijvende kracht achter het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen en draagt zo actief bij aan een excellerende organisatie. Voor het aansturen van het Quality-team en het ontwikkelen, implementeren en borgen van een gedragen kwaliteitsbeleid zoekt KME een doorgewinterde Quality ...

Business Intelligence Manager

Diemen
Milieu Service Nederland (MSN) is dé ondernemende afvalpartner voor zakelijk Nederland. Met innovatieve en vooruitstrevende oplossingen draagt MSN bij aan een afval- en emissievrije samenleving. MSN is een data gedreven organisatie met een businessmodel waarin continu behoefte is aan veel verschillende soorten inzichten. Bij het vertalen van data naar bruikbare informatie en inzichten speelt het BI-team, met 3 jonge en bevlogen BI-analisten, een sleutelrol. De waarde van Informatiemanagement zal voor MSN alleen maar toenemen. Versterking en uitbreiding van het ...

Technisch Inkoper

Son en Breugel
Stirling Cryogenics is een ervaren wereldspeler op het gebied van cryogene systemen waarmee gassen zoals stikstof en methaan vloeibaar worden gemaakt. De markten waarin Stirling actief is, lopen uiteen van Biostorage in de veeteelt, Research, High Temperature Superconductivity en ook de LNG/Biogas markt. De vraag naar cryogene systemen groeit sterk. Deze groei zorgt ook voor een toename van de workload van Inkoop. Het Stirling-team is daarom op zoek naar versterking met een Technisch Inkoper.  

Safety Engineer

Zutphen
KME is een toonaangevend producent van hoogwaardige messing- en koperstrip. Als zwaar industrieel bedrijf staat bij KME “veiligheid” hoog in het vaandel. Hierin speelt de Safety Engineer een centrale rol. Deze belangrijke positie is momenteel vacant en daarom is het KME-team op zoek naar versterking met een ervaren Safety Engineer.

Consultant Werving & Selectie – Employment Services

Baarn
Spreekt jou de functie van Consultant Werving & Selectie aan? Vooral om daar invulling aan te geven vanuit een persoonlijke benadering waarbij je de klant en de kandidaat centraal zet? Welkom bij Employment Services!

Application Engineer Spain/Italy

Duiven
Join the team of the European office of Alicat Scientific in Duiven (NL)! Alicat Scientific manufactures high-quality custom mass flow and pressure meters and controllers for gas and liquid applications. The small diverse team responsible for serving the European market is looking for an Application Engineer to support their customers in Spain and Italy.  Are you interested in working in a fast-paced and technical environment with companies focused on solving the world's largest problems, such as renewable energy, biotech & clean air? Then r...

Centrale Order Planner

Hengelo
Mooie rol bij Selo Food Group (Hengelo) voor CENTRALE ORDER PLANNER die als regisseur en verbindende schakel, van bestelling tot levering, zorgt voor een soepel verloop van het orderproces. Benieuwd naar deze veelzijdige positie in de wereld van high tech machines en installaties voor de food- en petfoodindustry? Lees dan verder! 

Toezichthouder Integriteit & Kwaliteit Notariaat

Utrecht
Toets jij of de integriteit en kwaliteit binnen het notariaat op peil zijn? Bekijk dan deze interessante vacature van Toezichthouder Integriteit en Kwaliteit bij het Bureau Financieel Toezicht in Utrecht.

Bestuurssecretaris

Omgeving Utrecht
Ben jij een ervaren Bestuurssecretaris met passie voor je vak, affiniteit met het onderwijs en wil je verschilmaker zijn voor kinderen? Dan is deze functie bij Trinamiek in IJsselstein iets voor jou!