Skip to main content
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
12 resultaten
Pagina 1 van 1

Interim HR Adviseur

Haarlem
Nieuwe interim HR vacature in Haarlem bij een Nederlandse productie onderneming als Interim HR Adviseur waarbij het hoofdkantoor in het buitenland is gevestigd. De inzet is 3-4 dagen voor een periode van minimaal 3 maanden met optie op verlenging..

Specialist Leren & Ontwikkelen – Volandis

Harderwijk
Ben jij onderwijskundige, inhoudelijk geïnteresseerd en in staat om je te ontwikkelen tot autoriteit binnen de bouw- en infrasector? Wil je daarnaast bijdragen aan de maatschappelijke opgave van Volandis om duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector te bevorderen? Lees dan verder want dan hebben wij hier een mooie kans voor jou. 

Uitvoerder (bouw) – U-build

Ridderkerk
Voor deze vacature in Ridderkerk zijn wij op zoek naar een verbindende Uitvoerder. Een Uitvoerder die minimaal 3 stappen vooruit denkt en ervoor zorgt dat de bouw wordt gerealiseerd volgens planning en kwaliteitsnormen en waarbij veiligheid een onbetwist punt is.
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving van interim-managent functies

HR Adviseur (24 – 32 uur) – CTH

Almere
Lijkt het je leuk om je verder te ontwikkelen in het HR-vak binnen een internationale organisatie en een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van HR beleid en -processen? Dan is dit een mooie kans voor jou! 

Application Engineer Germany – Alicat Scientific

Duiven
Join the team of the European office of Alicat Scientific in Duiven (NL)! Alicat Scientific manufactures high-quality custom mass flow and pressure meters and controllers for gas and liquid applications. The small diverse team responsible for serving the European market is looking for an Application Engineer to support their customers in Germany.  Are you interested in working in a fast-paced and technical environment with companies focused on solving the world's largest problems, such as renewable energy, biotech & clean air? Then read on &...

Service Coordinator – Stirling Cryogenics

Son en Breugel
Stirling Cryogenics is een ervaren wereldspeler op het gebied van cryogene systemen waarmee gassen zoals stikstof en aardgas vloeibaar worden gemaakt. De markten waarin Stirling actief is, lopen uiteen van Biostorage in de veeteelt, Research, High Temperature Superconductivity en ook de LNG/Biogas markt. Vanwege interne promotie zoekt men versterking met een Service Coordinator die weet hoe de klant optimaal te ondersteunen en te ontzorgen.  

Interim HR Businesspartner (Benelux)

Hoofddorp
Uitdagende interim vacature in een internationale omgeving als Interim HR Businesspartner op het EMEA hoofdkantoor van een internationaal high-tech bedrijf in Hoofddorp. De inzet is 4-5 dagen voor een periode van minimaal 6 maanden.

Toezichthouder Integriteit & Kwaliteit Notariaat – Bureau Financieel Toezicht

Utrecht
Toets jij of de integriteit en kwaliteit binnen het notariaat op peil zijn? Bekijk dan deze interessante vacature van Toezichthouder Integriteit en Kwaliteit bij het Bureau Financieel Toezicht in Utrecht.

HR Adviseur (24 – 28 uur) – Bureau Financieel Toezicht

Utrecht
Ben jij een zelfstandige, resultaatgerichte en verbindende collega, die graag wil bijdragen aan de groei van de organisatie? Is het voor jou een uitdaging om HR verder te professionaliseren en lijkt het jou een uitdaging om invulling te geven aan de nieuwe functie van HR Adviseur? Van harte welkom bij Bureau Financieel Toezicht in Utrecht.

Senior Engineer – Alucha

Cuijk
Mooie rol voor ervaren Engineer die (mee)bouwt aan ontwerp en bouw van unieke fabriek met circulaire techniek om grondstoffen uit industriële afvalstromen terug te winnen    

Kwaliteitsmanager

Haarlem
Voor de afdeling Technical Services is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die, bij voorkeur fulltime, aan de slag wil als: Kwaliteitsmanager

Centrale Order Planner – Selo Food Group

Hengelo
Mooie rol bij Selo Food Group (Hengelo) voor CENTRALE ORDER PLANNER die als regisseur en verbindende schakel, van bestelling tot levering, zorgt voor een soepel verloop van het orderproces. Benieuwd naar deze veelzijdige positie in de wereld van high tech machines en installaties voor de food- en petfoodindustry? Lees dan verder!