Skip to main content
Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
7 resultaten
Pagina 1 van 1

Kwaliteitsmanager

Haarlem
Voor de afdeling Technical Services is onze opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die, bij voorkeur fulltime, aan de slag wil als: Kwaliteitsmanager

Specialist Leren & Ontwikkelen – Volandis

Harderwijk
Ben jij onderwijskundige, inhoudelijk geïnteresseerd en in staat om je te ontwikkelen tot autoriteit binnen de bouw- en infrasector? Wil je daarnaast bijdragen aan de maatschappelijke opgave van Volandis om duurzame inzetbaarheid in de bouw- en infrasector te bevorderen? Lees dan verder want dan hebben wij hier een mooie kans voor jou. 
Management & Operations

Interim Energieadviseur

Utrecht
Voor een onderwijs instelling in Utrecht zijn wij op zoek naar een Interim Energieadviseur die grote energiegebruikers binnen de organisatie gaat adviseren en als samenwerkingspartner gaat helpen om het laag hangende fruit te plukken. Het betreft een opdracht voor circa 6 maanden voor 24 - 32 uur per week.

Customer Support Specialist

Purmerend
Wil jij nou onderdeel worden van het Customer Support team met 7 collega's die klanten wereldwijd een geweldige customer support ervaring biedt en laat ze zien dat zij onze nummer een prioriteit zijn. Lees dan snel verder.
Neem plaats! Onze consultants hebben aandacht voor en oprechte interesse in jou.

Interim HR Manager (on hold)

Zoetermeer
In verband met het vertrek van de vaste HR Manager zijn wij per direct op zoek naar een Interim HR Manager voor onze opdrachtgever in Zoetermeer die producent is van een established merk. Het betreft een internationale onderneming en in Nederland is een sales organisatie gevestigd.

HR Medewerker

Omgeving Den Haag
De HR Medewerker is het eerste aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van medewerkers. De HR Medewerker zorgt voor de juiste invoer en integriteit van alle HR-gerelateerde gegevens in de kantoorsystemen en aangewezen portalen van derden. De HR Medewerker werkt nauw samen met de HR-manager en zorgt ervoor dat alle HR-activiteiten op een professionele manier worden uitgevoerd.

Kwaliteitsmanager (sr.) – Brouwer Flexibele Ruimtes

Zeewolde
Bouw en groei als Kwaliteitsmanager mee met Brouwer, producent van flexibele ruimten.