Skip to main content
Verfijn resultaat
  • Regio

  • Dienstverband

  • Organisatietype

  • Reset filters
25 resultaten
Pagina 2 van 2

Business Controller (huisartsenzorg)

Bilthoven
Bij huisartsenzorg organisatie UNICUM in Bilthoven wordt verder gebouwd aan een nieuwe organisatie alwaar een vacature is gesteld voor een Business Controller. Je gaat werken in een zeer maatschappelijk relevante omgeving en je gaat onderdeel uitmaken van een finance team waar de wil is om er een succes van te maken.

Medior restructuring consultants – Kruger

Rotterdam
Spreekt jou de combinatie van strategie, financiën en management aan? Vind je het leuk om elke maand weer een nieuwe ondernemer te adviseren? Wil jij 3x zo snel leren als in een ‘gewone’ job? Werk je graag in een klein team zodat jouw bijdrage essentieel en doorslaggevend kan zijn? Kruger is in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Vanwege de grote groei van het aantal opdrachten zijn wij op zoek naar versterking van ons team met een aantal medior restructuring ...

Business Controller – Neptune Marine

Hardinxveld-Giessendam
Neptune Marine in Hardinxveld-Giessendam is op dit moment hard groeiend! Mede hierdoor is er een COO aangesteld die verantwoordelijk is voor de scheepswerven van Neptune Marine. Vanuit Finance is daardoor behoefte aan een Business Controller als extra uitbreiding van het team.  

Interim Assistent Controller (28 uur)

Deventer
Uitdagende interim vacature voor een Assistent Controller bij een productie onderneming in Deventer. Dit betreft een zwangerschapsvervanging voor circa 4 maanden en met startdatum 1 april 2024.

Business Controller (24-28 uur) – Bureau Financieel Toezicht

Utrecht
Als het je aanspreekt om een substantiële bijdrage te leveren in deze brede functie van Business Controller, waarbij je het financieel geweten bent binnen een kleine organisatie, dan is dit een interessante opportunity voor jou!