Skip to main content

Heeft u een juridische vacature en bent u op zoek naar een jurist? Neem dan contact met ons op. Sinds 1976 is Employment Services, werkzaam in Midden Nederland, specialist op het gebied van Werving en Selectie in het juridisch vakgebied en beschikken wij over een rijke ervaring met betrekking tot de Werving en Selectie van juristen en juridische medewerkers. Bent u benieuwd naar alle openstaande juridische vacatures? Klik dan hier.

Waar moet u op letten bij de Werving en Selectie van een Jurist of Juridisch medewerker?
Het belangrijkste voor de Werving en Selectie van een vacature jurist of juridisch medewerker is om een scherp beeld te krijgen van de juridische vakkennis en/of het juridisch specialisme dat u zoekt. Uw wensen en behoeften staan centraal. Heeft u behoefte aan juridische kennis op het gebied van algemeen recht, contractrecht, arbeidsrecht, goederenrecht, huurrecht of gaat het over privacy en/of intellectueel eigendom? Iedere jurist heeft zijn of haar eigen specialisme. Soms combineert een jurist een aantal (vaak maximaal 2) specialismes.

Waarom kiezen voor Employment Services bij de Werving en Selectie van een jurist of juridisch medewerker?
Van onze opdrachtgevers krijgen we te horen dat de consultants van Employment Services een goede match weten te maken tussen de juridische vacature en de kandidaat op basis van de vereiste specifieke kennis. Tegelijkertijd matcht Employment Services ook op persoonlijkheid. Wij kijken of de of de jurist qua persoonlijkheid bij de cultuur van de organisatie waar de juridische vacature is opgesteld bij past. Employment Services is hierin gespecialiseerd. De Werving en Selectie procedure voor een specifieke vacature wordt bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheidt Employment Services zich van andere bureaus. Het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en dat de search power hoger is.

Hoe pakt Employment Services een Werving en Selectie procedure aan?
De procedure wordt altijd gestart met een uitgebreide intake. Door onze jarenlange ervaring kiest Employment Services ervoor om vacatures met een proactieve aanpak in de markt te zetten door netwerk search, file search en executive search (‘headhunting’) te combineren. Juridische kandidaten worden persoonlijk en met enthousiasme benaderd. De consultants van Employment Services zijn zich bewust dat zij in de search optreden als het vooruitgeschoven visitekaartje van onze opdrachtgever. De consultants benaderen de kandidaten zorgvuldig en op gepaste wijze. Uit ervaring weet Employment Services de juiste snaar te raken bij kandidaten door de uitgebreide intake om te zetten in relevante informatie voor kandidaten. Hierdoor ervaren kandidaten ons als een betrouwbare partner die daadwerkelijk laat zien dat wij de opdrachtgever en de juridische vacature kennen.

Wanneer is Employment Services tevreden?
Natuurlijk zijn wij pas tevreden wanneer onze opdrachtgever tevreden is met het resultaat. Het resultaat hier is een goede jurist of juridisch medewerker die gaat starten op de juridische vacature en na 1 jaar nog steeds werkzaam is op de vacature. Ook willen we dat onze opdrachtgever tevreden is hoe Employment Services de procedure heeft uitgevoerd. Hierbij gaat het om snelheid, communicatie en afstemming. Na afloop van elke Werving en Selectie procedure vindt een evaluatie plaats en de ambitie van Employment Services is om minimaal het cijfer 8 te scoren voor het resultaat en de procedure.

Wat zijn de kosten voor de Werving en Selecite van een Jurist of Juridisch medewerker?
De Werving en Selectie fee wordt vooraf altijd goed afgesproken. Hierover communiceert Employment Services transparant en helder. In de regel is de fee gebaseerd op een percentage van het bruto vaste jaarsalaris van de kandidaat. Voor interim juristen en juridisch medewerkers hanteert Employment Services een opslag op het uurtarief van de interim manager. De hoogte van de tarieven wordt bepaald door de complexiteit van de vacature en het aantal vacatures die de opdrachtgever door Employment Services laat invullen.

Vragen
Wenst u meer informatie over de Werving en Selectie van een jurist of juridisch medewerker, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants.

Juridische vacatures

Bij onze Juridische vacatures staat onze consultant Patrick Waardijk voor u klaar. Patrick heeft een commerciële achtergrond en heeft ervaring met het leiden van duurzame en juridische projecten. Met zijn kennis is hij in staat om de perfecte juridische match te vinden. Bent u dus op zoek naar een juridisch professional of bent u als professional op zoek naar een vacature? Neem dan contact met Patrick op.

Onze consultants zijn er voor jou met aandacht en oprechte interesse.