Skip to main content

Heeft u een vacature en bent u op zoek naar een Manager? Neem dan contact op met Employment Services te Baarn. Wij zijn sinds 1976 actief in Midden Nederland en specialisten op het gebied van Werving en Selectie en beschikken hierdoor over een rijke ervaring binnen diversie vakgebieden en sectoren met betrekking tot de Werving en Selectie van managers. Of u nu een office manager vacature heeft, een logistiek manager zoekt of een HR manager vacature open heeft staan, wij kunnen u helpen.

Waar moet u op letten bij de Werving en Selectie van een Manager? 
Het belangrijkste voor de Werving en Selectie van een Manager is om een scherp beeld te krijgen van de Management ervaring, Managerial vakkennis en/of specifieke kennis van een sector of branche dat u zoekt. Ook kan het zijn dat u een Manager zoekt die met succes een bepaalde verandering heeft doorgevoerd of een fusie of overname in goede banen heeft geleid. Uw wensen en behoeften staan centraal. Bent u op zoek naar een Manager met kennis op het gebied van Operations, Supplychain, Techniek, ICT, Sales, Marketing, Finance, Human Resources Management of Legal? Iedere Manager heeft zijn of haar eigen specialisme. Soms combineert een Manager een aantal specialismes.

Waarom kiezen voor Employment Services voor de Werving en Selectie van een Manager? 
Van onze opdrachtgevers horen wij dat onze consultants een goede match kunnen maken tussen de Manager vacature en de kandidaat op basis van de benodigde specifieke kennis. Ook matchen wij op basis van persoonlijkheid. Wij kijken of de Manager qua persoonlijkheid bij de cultuur en ambitie van de organisatie waar de positie vacant is past. De Werving en Selectie procedure voor een specifieke vacatures wordt bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheiden wij ons van andere bureaus en het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en de search power hoger is.

Hoe pakt Employment Services een Werving en Selectie procedure aan?
De procedure wordt altijd gestart met een uitgebreide intake. Door onze jarenlange ervaring kiest Employment Services ervoor om vacatures met een proactieve aanpak in de markt te zetten door netwerk search, file search en executive search (‘headhunting’) te combineren. Manager kandidaten benaderen wij persoonlijk en met enthousiasme. Onze consultants zijn zich bewust dat zij in de search optreden als het vooruitgeschoven visitekaartje van onze opdrachtgever. De consultants benaderen de kandidaten zorgvuldig en op gepaste wijze. Uit ervaring weet Employment Services de juiste snaar te raken bij kandidaten door de uitgebreide intake om te zetten in relevante informatie voor kandidaten. Hierdoor ervaren kandidaten ons als een betrouwbare partner die daadwerkelijk laat zien zowel de opdrachtgever als de Manager vacature te kennen.

Wanneer is Employment Services tevreden? 
Employment Services is uiteraard pas tevreden wanneer onze opdrachtgever tevreden is met het resultaat. Het resultaat hier is een goede Jurist of Juridisch medewerker die gaat starten op de Manager vacature en na 1 jaar nog steeds werkzaam is op deze vacature. Ook willen we dat onze opdrachtgever tevreden is hoe wij de procedure hebbend doorlopen. Hierbij gaat het om snelheid, communicatie en afstemming. Na afloop van elke Werving en Selectie procedure vindt een evaluatie plaats en de ambitie van Employment Services is om minimaal een 8 te scoren voor het resultaat en de procedure.

Wat zijn de kosten voor de Werving en Selectie van een Manager? 
De kosten voor de Werving en Selectie dienstverlening wordt vooraf altijd goed afgesproken. Hierover communiceert Employment Services transparant en helder. In de regel is de fee gebaseerd op een percentage van het bruto vaste jaarsalaris van de kandidaat. Voor interim Manager hanteert Employment Services een opslag op het uurtarief van de interim Manager. De hoogte van de tarieven wordt bepaald door de complexiteit van de vacature en het aantal vacatures die de opdrachtgever door Employment Services laat invullen.

Vragen? 
Wenst u meer informatie over de Werving en Selectie van een Manager, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants.

Management vacatures

Op het gebied van Management vacatures staan onze consultants Diederik Leeman en Patrick Waardijk voor u gereed. Beiden hebben jarenlang ervaring in het vullen van management vacatures en zijn in staat om een breed scala aan functies te vervullen. Wilt u een management functie vullen of bent u zelf op zoek naar een functie? Neem dan contact op met Diederik en Patrick.

Onze consultants zijn er voor jou met aandacht en oprechte interesse.