Skip to main content

Kennis van Marketing
Onze ervaren recruiters zijn zelf werkzaam geweest in Marketing en/of Communicatie functies. Hierdoor kennen ze de marketing principles en het marketing vakjargon. Zo weten ze voor opdrachtgevers, van start-up tot multinational, met succes Marketing professionals te bemiddelen.

Recruitment Marketing professionals
Gebruikmakend van ons netwerk, de inzet van de modernste werving- en selectietools, onze persoonlijke benadering en oprechte belangstelling weten we geschikte marketing kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Op deze wijze hebben we starters en vakvolwassen Marketing professionals, Marketeers, Marketing managers en Communicatie professionals bij het vinden van een nieuwe uitdagingen in hun loopbaan.

Meest gestelde vragen:
Vanaf welk opleidingsniveau bemiddelt Employment Services Marketing professionals?
Employment Services richt zich op Marketing vacatures waarbij minimaal een HBO werk- en denkniveau wordt gevraagd.

Binnen welke Marketing richtingen/specialisaties biedt Employment Services opdrachtgevers support bij werving en selectie?  
Omdat onze recruiters de verschillende Marketing disciplines goed kennen, wordt voor opdrachtgevers in nagenoeg alle Marketing disciplines bemiddeld. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Marketeer
  • Marketing assistent
  • Online Marketeer
  • Marketing manager
  • Category manager
  • Digital Marketing officer
  • Communicatie professional
  • SEO specialist

Waarom kiest een opdrachtgever voor Marketing vacatures voor Employment Services?
Onze recruiters beschikken over een gedegen kennis van Marketing functies en zijn hierin zelf actief geweest. Daarom zijn ze voor opdrachtgevers een volwaardige sparring- en gesprekspartner bij het vinden van oplossingen voor capaciteits- en mobiliteitsvraagstukken.

Vragen
Voor meer informatie over de Werving en Selectie van Marketing en/of Communicatie professionals kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants.

Marketing vacatures

Bij onze Marketing vacatures staat Tjen Schifferstein voor u klaar. Hij is commercieel geschoold en heeft jarenlange ervaring in marketing en sales. Met deze kennis kan hij de perfecte match voor u vinden. Bent u op zoek naar een marketing professional, of bent u op zoek naar een vacature? Neem dan contact op met Tjen.

Onze consultants doen met passie de werving en selecties van sales vacatures