Skip to main content

Heeft u een sales vacature en bent u op zoek naar een Sales professional? Neem contact op met Employment Services te Baarn. Sinds 1976 is Employment Services, actief in Midden Nederland, specialist op het gebied van Werving en Selectie in het Sales vakgebied en beschikken wij over een rijke ervaring met betrekking tot de Werving en Selectie van Sales professionals, Sales managers en Accountmanagers. Bent u benieuwd naar onze openstaande sales vacatures? Klik dan hier.

Waar moet u op letten bij de Werving en Selectie van een Sales professional?
Het belangrijkste voor de Werving en Selectie van een Sales professionals is om een scherp beeld te krijgen van de Sales vaardigheden en de kennis van een specifieke sector of branche. Uw wensen en behoeften staan centraal. Wilt u meer capaciteit vrij maken voor new business of vraagt relatiebeheer en accountmanagement meer aandacht? Iedere Sales professional heeft zijn of haar eigen specialisme. Vaak wordt gesproken over een percentage new business en een percentage accountmanagement waardoor duidelijk wordt op welk sales vlak het accent ligt.

Waarom kiezen voor Employment Services bij de Werving en Selectie van een Sales professional of Sales manager?
Van onze opdrachtgevers horen wij vaak dat onze consultants de perfecte match kunnen maken tussen de sales vacature en de kandidaat op basis van de benodigde specifieke kennis. Daarbij matcht Employment Services op persoonlijkheid door te kijken of de Sales professional qua persoonlijkheid goed bij de desbetreffende organisatie past. Dit valt onder onze specialisaties. De Werving en Selectie procedure voor specifieke vacatures worden altijd door twee consultants uitgevoerd. Dit is waarmee Employment Services zich onderscheid van andere bureaus, want het voordeel hiervan is dat beschikbare kennis optimaal gedeeld wordt waardoor de search power hoger is.

Hoe pakt Employment Services een Werving en Selectie procedure aan?
De Werving en Selectie procedure start altijd met een diepgaande intake. Door onze jaren aan ervaring kiezen wij ervoor om vacatures met een proactieve aanpak in de markt te zetten. Dit doen wij door executive search (‘’headhunting’’), file search en netwerk search te combineren. Sales kandidaten worden persoonlijk en met enthousiasme benaderd. Onze consultants weten dat zij in de search gezien worden als het vooruitgeschoven visitekaartje van de opdrachtgever. Daarom benaderen de consultants de kandidaten met zorg en op gepaste wijze. Uit ervaring weten wij de correcte snaar te raken bij potentiële kandidaten door onze uitgebreide intake te vertalen naar relevante informatie voor de kandidaten. Daarom ervaren kandidaten ons als een betrouwbare partner die oprecht laat zien de opdrachtgever en Sales vacature te kennen.

Wanneer is Employment Services tevreden?
Wij zijn uiteraard pas tevreden wanneer de opdrachtgever tevreden is. Een goed resultaat is een goede sales professional of sales manager die na een jaar nog steeds werkzaam is op de vacature. Daarbij willen we dat de opdrachtgever tevreden is hoe wij de procedure hebben uitgevoerd. Het gaat hierbij om afstemming, communicatie en snelheid. Na afloop van elke Werving en Selectie procedure vindt een evaluatie plaats. Onze ambitie is om minstens het cijfer 8 te scoren voor zowel het resultaat als de procedure.

Wat zijn de kosten voor de Werving en Selectie van een Sales professional?
Voorafgaand worden de kosten voor de Werving en Selectie dienstverlening goed afgesproken. Hier communiceren wij transparant en helder over. In principe is de Werving en Selectie fee gebaseerd op een percentage van het bruto vaste jaarsalaris van de kandidaat. Voor interim Sales professionals hanteren wij een opslag op het uurtarief van de interim manager. De hoogte van deze tarieven wordt bepaald door de complexiteit van de vacature en het aantal vacatures die de opdrachtgever door ons laat invullen.

Welke soort specialistische functies binnen Sales bemiddelt Employment Services als werving en selectie bureau?
Binnen Sales bemiddelt Employment Services voor de volgende type functies en functie-gebieden:

 • Accountmanager
 • Accountmanager internationaal
 • Key accountmanager
 • New business manager
 • Acquisitie medewerker
 • Verkoper
 • Verkoopadviseur
 • Commerciële binnendienst medewerker
 • Hoofd sales
 • Sales manager
 • Verkoop directeur
 • Chief commercial officer (CCO)

Vragen
Wenst u meer informatie over de Werving en Selectie van een Sales professional of Sales manager, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants 

Sales vacatures

Op gebied van Sales vacatures is Tjen Schifferstein de consultant die voor u klaarstaat. Tjen heeft een commerciële achtergrond en heeft jaren ervaring in de marketing en sales. Hij is met deze kennis in staat om de perfecte sales match voor u te vinden. Bent u op zoek naar een sales professional of bent u een professional die op zoek is naar een juiste vacature? Neem dan contact op met Tjen.

Onze consultants doen met passie de werving en selecties van sales vacatures