Skip to main content

Kennis van de Techniek
Onze ervaren recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de Techniek. Hierdoor kennen ze de processen en het technische vakjargon. Zo weten ze voor opdrachtgevers, van start-up tot multinational, met succes technische professionals te bemiddelen. Wij kunnen voor elke technische vacature de juiste match vinden.

Recruitment techneuten en technici
Gebruik makend van ons netwerk, de inzet van de modernste werving- en selectietools en onze persoonlijke benadering en oprechte belangstelling weten we geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Op deze wijze hebben we starters en vakvolwassen techneuten en technici, van Project-, AI- en RenD-Engineer tot Maintenance Manager, geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in hun loopbaan.

Meest gestelde vragen:
Vanaf welk opleidingsniveau bemiddelt Employment Services professionals in de Techniek?
Employment Services richt zich op vacatures in de Techniek waarbij minimaal een HBO  werk- en denkniveau wordt gevraagd.

Binnen welke richtingen/specialisaties in de Techniek biedt Employment Services opdrachtgevers support bij werving en selectie?  
Omdat onze recruiters de bedrijfsprocessen bij opdrachtgevers in de Techniek goed kennen, wordt voor opdrachtgevers in nagenoeg alle disciplines binnen de Techniek bemiddeld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Werktuigbouwkunde
  • Elektrotechniek
  • Civiele techniek
  • Informatietechnologie
  • Procestechnologie

Waarom kiest een opdrachtgever in de Techniek voor Employment Services?
Onze recruiters beschikken over een gedegen kennis van de technische branche en zijn hierin zelf actief geweest. Hiermee zijn ze voor opdrachtgevers een volwaardige sparring- en gesprekspartner bij het vinden van oplossingen voor capaciteits- en mobiliteitsvraagstukken. Ook matchen wij op persoonlijkheid. Wij gaan goed na of de kandidaat goed bij het milieu past van de organisatie waar de technische vacature is opgesteld. Dit is waar wij ons in specialiseren.
De Werving en Selectie procedure voor een specifieke techniek vacature wordt bij Employment Services altijd door 2 consultants uitgevoerd. Hiermee onderscheidt Employment Services zich van andere bureaus. Het grote voordeel hiervan is dat kennis optimaal wordt gedeeld en de search power hoog is.

Vragen
Wenst u meer informatie over de Werving en Selectie van een Technische professionals, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants 

Techniek vacatures

Voor Technische functies staat Johan Fekken voor u klaar. Johan heeft een achtergrond in HR, management en techniek en is met deze kennis in staat om de perfecte match voor u te vinden op het gebied van Techniek. Bent u op zoek naar een techniek professional, of bent u een techniek professional die op zoek is naar een nieuwe functie? Neem dan contact op met Johan.

De consultants van Employment Services tijdens een werksessie