Skip to main content

De bemiddeling van interim vacatures
Employment Services is een onafhankelijk bureau met ruime ervaring in het plaatsen van interim professionals. Al meer dan 45 jaar geleden waren wij het eerste bemiddelingsbureau in Nederland die reclamespots uitzond over interim bemiddeling. Waar vele andere bureaus professionals leveren uit beschikbaarheid, proberen wij juist de optimale match te vinden. Employment Services heeft namelijk geen interim professionals op de eigen payroll staan. Dit is een bewuste keuze, want wij vinden dat de wens van de opdrachtgever voorop staat. Waar detacheringbureaus interimmers verkopen vanuit hun eigen poule, gaan wij op zoek naar de beste kandidaat.

De juiste tools om interim vacatures te vervullen
U vraagt zich nu natuurlijk af hoe wij de beste interim kandidaat dan kunnen vinden? Een belangrijk aspect hiervan is het gebruiken van de juiste tools. In de meer dan 45 jaar dat wij actief zijn op de arbeidsmarkt hebben wij een grote actuele databank met bekwame interim managers en professionals opgebouwd. Hieruit kunnen wij snel de juiste match vinden wanneer dit nodig is. Ook houden wij goed contact met onze collega-bureaus en strategische partners op het gebied van interim management. Deze toegang tot externe netwerken maakt de poule waaruit wij kunnen vissen alleen maar groter, zodat het altijd mogelijk is om de juiste en beschikbare interim professionals te vinden.

Consultants en interim vacatures
Ten slotte snappen wij hetgeen wat ook wel ‘het spel van het zoeken naar mensen’ wordt genoemd. De consultants van Employment Services zijn van alle markten thuis, maar hebben ook allemaal hun eigen vakgebieden waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo is Hendrik onze Finance expert, Johan onze HR en Techniek expert en zijn Johan en Patrick onze Interim Operations experts. Op deze manier kunnen wij snel voor elk vakgebied passende interim professionals vinden wanneer een vacature open komt te staan.

Openstaande interim vacature?
Al met al ligt het succes van de vervulling van een interim vacature bij ons dus in het gebruik van de juiste wervingstools. Denk hierbij aan onze actuele databank met interim managers en professionals, onze contacten met collega-bureaus en strategische partners en onze eigen gespecialiseerde experts. Bent u dus op zoek naar een interim manager of interim professional die op korte termijn uw openstaande vacature kan vervullen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat we snel de perfecte match vinden.