Skip to main content

Hoe het allemaal begon

“In 1993 nam ik samen met mijn vader Employment Services over,” vertelt Diederik met een glimlach. “Het was een spannende tijd waarin we veel hebben geleerd en opgebouwd. In 2004 werd ik directeur en heb ik het bedrijf geherintroduceerd onder mijn eigen vlag. Vanaf dat moment was het mijn missie om van Employment Services een toonaangevend arbeidsbemiddelingsbureau te maken.”

De beslissing om het stokje over te dragen

Nu, in 2024, is Diederik klaar om een stap terug te doen. “Het is sneller gekomen dan gedacht, maar het is goed zo,” zegt hij. “Ter voorbereiding op de continuïteit heb ik zorgvuldig gekeken naar wie de organisatie naar het volgende niveau kan tillen. Hendrik is al vijf jaar aandeelhouder en Janine, die na een uitstap naar de publieke sector in 2022 terugkeerde, hebben beide bewezen dat ze de juiste kwaliteiten en het ondernemerschap bezitten om deze verantwoordelijkheid op zich te nemen.”

Blik op de toekomst

Hoewel Diederik terugtreedt als directeur, blijft hij betrokken bij Employment Services als Associate Partner. “Ik blijf voorlopig mijn netwerk aan opdrachtgevers en kandidaten met plezier bedienen,” legt hij uit. “Daarnaast zal ik Hendrik en Janine met raad en daad bijstaan als adviesorgaan. We blijven gericht op kwaliteit boven kwantiteit, en behouden onze focus op persoonlijk contact en duurzame relaties. Dat is de kern van ons succes en daar blijf ik graag een bijdrage aan leveren.”

Continuïteit en vernieuwing

“Diederik heeft ons een geweldige kans geboden om Employment Services over te nemen,” zegt Janine Trompetter. “Hij doet misschien wel een stapje terug, maar hij blijft voorlopig nog aan ons verbonden, wat zorgt voor een soepele overdracht. We willen Diederiks visie en aanpak, gekenmerkt door echte interesse in mensen, voortzetten.”

Hendrik Roeleveld vult aan: “Dit alles natuurlijk wel met het oog op alle ontwikkelingen en innovaties in ons vakgebied, die we ook omarmen om onze organisatie naar een volgende fase te brengen. Janine en ik grijpen deze mooie kans dan ook met beide handen aan. Wij kijken erg uit naar deze nieuwe vorm van samenwerken waarbij ons DNA intact blijft.”

i

Diederik Leeman

Associate Partner
-
Ons boegbeeld: een professional met ruime ervaring in onze branche. Meer over Diederik
i

Hendrik Roeleveld

Managing Partner
-
Een echte verbinder, die overloopt van de creatieve en vernieuwende ideeën. Meer over Hendrik
i

Janine Trompetter

Managing Partner
-
Janine is ontwapenend, intelligent en charmant en daarbij analytisch en gedreven. Meer over Janine

Contact

We kijken uit naar een mooie toekomst onder de nieuwe leiding van Janine en Hendrik. Voor vragen of meer informatie over de directiewissel, kun je terecht bij Carmela.

Employment Services. Bemiddeling op maat.