Skip to main content

Al meer dan 20 jaar ben ik werkzaam als coach. Ik heb er dus al heel wat vlieguren opzitten en kan nog steeds zeggen dat ik dit een fantastisch vak vind. Luisteren heb ik altijd al gekund, levensverhalen boeien me al van jongs af aan en anderen helpen heeft me altijd al veel energie gegeven. Deze basiseigenschappen hebben mij enorm geholpen in het uitoefenen van mijn werk. Zonder oprechte interesse in de ander en een serieus luisterend oor, begin je als coach niet veel..

Persoonlijke coaching

Als coach help je je coachee van de NU-situatie naar het doel van de coachee. En hoe helderder de coachee en ik dit doel weten te vatten, hoe beter de resultaten zullen zijn van het coachingstraject.

In mijn praktijk hebben veel coachvragen te maken met thema’s als leidinggeven, talentontwikkeling, zichtbaarheid, communicatie, assertiviteit, werk-privé balans, loopbaankoers, perfectionisme of timemanagement.

Mijn coaching is passend voor mensen die over het algemeen goed functioneren, maar op een bepaald gebied niet tot hun recht komen, niet gedaan krijgen wat zij graag zouden willen of in bepaalde situaties stagneren of blokkeren. Ook wanneer je op zoek bent naar verdere ontplooiing, zelfrealisatie of talentontwikkeling, helpt mijn coaching je in beweging te komen naar je doel. Ik ben van mening dat de coachee altijd verantwoordelijk is en blijft voor zijn eigen leven en heel goed zelf in staat is om -geholpen door mijn vragen en coachmethodieken- erachter te komen wat het beste is voor hem of haar.
Als je samen met mij je inzichten weet te vertalen naar realistische actiestappen (“wat ga je (anders) doen?”), is de kans groot dat je coachingstraject je daadwerkelijk succes oplevert.

Coachingstijl

Mijn coachingstijl kenmerkt zich door een open houding. Ik ben onderzoekend en nieuwsgierig en probeer vooral niet oordelend te zijn. Met een scherpe blik, een humoristische benadering en empathie weet ik snel de vinger op de zere plek te leggen. Daarnaast ben ik transparant en toegankelijk en krijg vaak te horen dat ik met veel positieve energie het vertrouwen geef om een verandering in gang te zetten.
Ik werk het liefst met overzichtelijke, niet al te lange trajecten en kies voor een concrete en pragmatische aanpak. Natuurlijk besteden we als dat relevant is, ook aandacht aan je persoonlijke achtergrond. We proberen samen te begrijpen wat je tegenhoudt om je doel te bereiken en hoe we dat om kunnen zetten naar veranderstappen richting je doel.
Na een vrijblijvende intake maak ik een persoonlijk en op maat gemaakt plan en kunnen we snel aan de slag gaan.

Achtergrond

Ik werk al ruim 20 jaar als coach en word zowel door bedrijven als door privé-personen ingeschakeld. Ik heb een academische achtergrond en heb vervolgens tijdens mijn carrière verschillende relevante opleidingen en trainingen gevolgd. Afgelopen jaar heb ik de opleiding Coach Expert succesvol afgerond en ik mag mijzelf nu ‘senior practitioner’ noemen. Ik gebruik verschillende methodieken en modellen en hecht daarnaast veel waarde aan de vertrouwensrelatie met mijn coachee. Ik ben nu 12 jaar als associate partner aangesloten bij Employment Services. Met behulp van mijn gedreven en professionele W&S collega’s blijf ik goed op de hoogte van wat er speelt op de arbeidsmarkt en is in het geval van loopbaanvragen het contact met een van hen snel gelegd.

Ik ben getrouwd, moeder van drie zoons en sport graag (tennis, fitness, fietsen, lopen met onze hond). Ik houd van het goede leven en heb inmiddels veel van de wereld gezien.

Ontmoet mijn collega's

i

Sandy Buyten

Senior Consultant
-
Gedreven, enthousiast, betrokken; dat typeert Sandy, als mens en als consultant. Meer over Sandy
i

Carmela Barends Gambetta

Interim Marketing Manager
-
Met veel toewijding en enthousiasme begeleidt Carmela ons bij de positionering van onze organisaties Meer over Carmela
i

Diederik Leeman

Managing consultant
-
Ons boegbeeld: een professional met ruime ervaring in onze branche. Meer over Diederik
i

Patrick Waardijk

Senior Consultant
-
Een echte teamspeler, die Patrick: hulpvaardig, flexibel en harmonieus. Meer over Patrick
i

Hendrik Roeleveld

Managing consultant
-
Een echte verbinder, die overloopt van de creatieve en vernieuwende ideeën. Meer over Hendrik
i

Froukje Teekens

Office Manager
-
Froukje pakt haar werk op een snelle, gestructureerde en pragmatische manier op. Meer over Froukje
i

Janine Trompetter

Managing consultant
-
Janine is ontwapenend, intelligent en charmant en daarbij analytisch en gedreven. Meer over Janine
i

Tjen Schifferstein

Associate Partner
-
Tjen is vrolijk, creatief en jong van geest. Elk gesprek tilt hij naar een hoger plan. Meer over Tjen
i

Johan Fekken

Senior Consultant
-
Johan was jarenlang een trouwe opdrachtgever van Employment Services. Meer over Johan
i

Wietse Holwerda

Werkstudent
-
Een ‘pietje precies’ die onze consultants veel werk uit handen neemt. Meer over Wietse