Skip to main content

Finance Professional 
Employment Services heeft een groot netwerk aan finance professionals opgebouwd door al jaren actief te zijn in de werving en selectie van deze unieke doelgroep. Doordat Employment Services met grote regelmaat finance vacatures invult, heeft Employment Services automatisch een actueel en up to date netwerk aan finance professionals.

Netwerk Finance Recruiters
Het netwerk van finance professionals wordt voor een belangrijk deel bepaald door het eigen netwerk van de finance recruiters. Deze finance recruiters hebben een jarenlange achtergrond in financiële functies en/of in de financiële sector.

Wij noemen onszelf een ‘high touch’ en ‘boutique’ werving en selectie bureau. ‘High touch’ staat voor intensief en frequent contact met de finance professionals en opdrachtgevers. ‘Boutique’ staat voor kleinschalig en hoogwaardige dienstverlening. Op deze manier kunnen wij alle finance vacatures invullen. Van CFO vacatures tot finance managers, wij vinden de perfecte match.

Financial Recruitment
Het recruiten van de beste finance professional is onze corebusiness. Employment Services kiest er altijd voor om deze finance professional op een proactieve wijze te benaderen. De persoonlijke benadering en het enthousiasmeren van finance professionals resulteert in ‘echt’ contact tussen de consultants en de professionals.

Door de unieke aanpak waarbij twee finance recruiters aan één werving en selectie opdracht werken, vergroot Employment Services de recruitment power. Tevens maken de finance recruiters gebruik van de beste search tool die momenteel in de markt verkrijgbaar zijn. Door deze aanpak slagen wij erin om 95% van de finance vacatures met succes in te vullen.

Employment Services is altijd alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en test met grote regelmaat nieuwe recruitment-systemen.

Meest gestelde vragen:
Heeft Employment Services ervaring in recruitment van finance professionals?
Jazeker, door de jarenlange ervaringen in combinatie met de finance achtergrond van veel recruiters wordt Employment Services inmiddels herkend en erkend als één van de betere werving en selectiebureaus binnen finance.

Zijn de Finance Recruiters van Employment Services in staat om finance functies inhoudelijk te begrijpen?
Doordat de finance recruiters zelf een finance achtergrond hebben en de taal van het finance vak spreken, zijn zij volwaardige business partners van de CFO of HR Manager. Tijdens de intake van een werving en selectie opdracht adviseren zij regelmatig de opdrachtgever bij de inrichting van de finance afdeling.

Welk niveau finance professionals heeft Employment Services in haar netwerk?
Employment Services richt zich op een drietal niveau’s:
Executive Finance (klik hier voor meer informatie)
Finance Managers posities (Leidinggevende functies op HBO/WO-niveau)
Finance Specialisten (Specialistische functies binnen finance op HBO/WO-niveau)

Welke soort specialistische functies binnen finance bemiddelt Employment Services als werving en selectie bureau?
Binnen Finance bemiddelt Employment Services voor de volgende type finance vacatures, functies en functie-gebieden:

  • Accounting
  • Controlling
  • Reporting
  • Auditing
  • Compliance
  • Risk

Wilt u hulp bij het vervullen van een finance vacature? Klik dan hier voor meer informatie.

Finance vacatures

Bij onze Finance vacatures staan onze consultants Hendrik Roeleveld en Janine Trompetter voor u klaar. Beiden hebben een economische achtergrond en hebben jarenlange ervaring in de finance. Met hun gecombineerde kennis zijn zij in staat om elke keer weer de perfecte finance match te vinden. Bent u op zoek naar een finance professional of bent u een professional op zoek naar vacatures? Neem dan contact op met Hendrik en Janine.

Onze consultants zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van finance professionals en weten wat je nodig hebt voor het succesvol vervullen van management & operations vacatures en marketing & sales vacatures.