Skip to main content

Onderscheid Executive Search Sales of Headhunting vs Werving en selectie
Het grote verschil tussen Executive Search en Werving en selectie is dat bij Executive Search veel meer in de anonimiteit en onder de radar wordt gewerkt. Bij Executive Search spreekt men ook van Headhunting. En de term Headhunting geeft, naar ons idee, duidelijk aan waar het bij Executive Search over gaat, namelijk het gericht potentiële kandidaten benaderen voor directie posities. De Executive Search cq Headhunting vindt bijna altijd plaats in een setting waarbij geheimhouding geldt.

Netwerk C-level kandidaten Executive Search Sales
Door ruime ervaring in executive search beschikt Employment Services over relevante kennis en ervaring. Door het grote netwerk van onze consultants weten wij de ‘beste C-level kandidaten’ te vinden voor onze opdrachtgevers. Zowel voor de Nederlandse markt als ook voor meer internationale rollen binnen en buiten Europa. Een bijzonder onderdeel van dit netwerk bestaat uit kandidaten die hun sporen hebben verdiend in de FMCG sector en Consumer Healthcare (zelfzorg consumenten producten)

Wij noemen onszelf een ‘high touch’ en ‘boutique’ executive bureau. ‘High touch’ staat voor intensief en frequent contact met de opdrachtgevers en potentiële kandidaten. ‘Boutique’ staat voor kleinschalig en hoogwaardige dienstverlening.

Interim C-level kandidaten Executive Search Sales
Naast de invulling van vaste posities beschikt het team van Employment Services ook over de gewenste kennis, ervaring en netwerk voor het succesvol invullen van interim opdrachten op C-level zoals a.i. commercieel directeuren en managers, a.i. salesmanagers, a.i. business development managers en a.i. marketingmanagers.

Recruitment Executive Search Sales commerciële management posities
Het recruiten van de beste commerciële professionals is onze corebusiness.       Employment Services kiest er altijd voor om kandidaten op een proactieve wijze te benaderen. De persoonlijke benadering en het enthousiasmeren van deze professional resulteert in ‘echt’ contact. Met deze aanpak is Employment al 45 jaar bewezen succesvol.

Welke soort Executive commerciële posities heeft Employment Services de afgelopen periode bemiddeld?

  • A.i. Marketingmanager
  • Salesmanager Zuid Europa
  • Business Development manager Europa
  • Commercieel Directeur Nederland
  • Global Key Accountmanager retail
  • A.i. Business Development manager
  • Informatie en Contact

Wenst u meer informatie over onze Executive Search dienstverlening met als specialisme Sales, neemt u dan contact op met Tjen Schifferstein of Patrick Waardijk.