Skip to main content

Finance Recruitment is een discipline die al tientallen jaren tot de core business van Employment Services behoort. In de Werving en selectie van Finance Directors en Managers, Controllers en Accountants heeft Employment Services een sterk trackrecord. Met de komst van Hendrik Roeleveld in 2016 is de positie van Employment Services verder versterkt.

Het succesvol bemiddelen van Finance Professionals heeft Hendrik zowel voor grote opdrachtgevers (de zogeheten corporates), maar vooral ook voor Scale-up bedrijven en voor het midden en groot MKB. Ook maakt hij op succesvolle matches op C-level niveau. Deze breedte maakt hem voor opdrachtgevers tot een waardevolle partner in business.

Hendrik Roeleveld
Hendrik is zijn carrière gestart als Finance Professional en hij heeft in 2007 de overstap gemaakt naar Finance Recruitment. Van deze inhoudelijke ervaring maakt Hendrik maximaal gebruik door opdrachtgevers te adviseren over de te volgen recruitment procedure. Hendrik adviseert over het opstellen van een passend functieprofiel en weet ook de juiste kandidaten binnen zijn eigen netwerk te vinden. Ook richting kandidaten gebruikt Hendrik zijn jarenlange ervaring door kandidaten te adviseren wat de beste vervolgstap is voor zijn/haar carrière. Voor meer informatie over Hendrik Roeleveld, verwijzen wij naar de persoonlijke pagina van Hendrik op onze website.

Ook Interim functies voor Finance professionals volgens Hendrik Roeleveld
Hendrik Roeleveld is niet alleen gespecialiseerd in recruitment van Finance Professionals voor vaste banen, maar ook gespecialiseerd in de inzet van interim Finance professionals en managers. Binnen Employment Services zien wij steeds vaker dat opdrachtgevers voor een diversiteit aan projecten interim finance professionals inzetten. De inzet van interim professionals brengt een aantal voordelen met zich mee. Zo kunt u uw finance team tijdelijk uitbreiden met specialistische kennis en ervaring die binnen uw teams op dat moment niet voorhanden is. Ook brengt een interim professional frisse ideeën mee en kunt u ook gebruik maken van de best practices vanuit eerdere interim finance opdrachten.

Ook voor advies over interim finance recruitment dienstverlening kunt u contact opnemen met Hendrik Roeleveld of Patrick Waardijk.