Skip to main content

Kennis van de Supply Chain
Een aantal van onze ervaren recruiters zijn zelf werkzaam geweest in de Supply Chain. Hierdoor kennen ze de processen en het technische vakjargon. Zo weten ze voor opdrachtgevers, van start-up tot multinational, met succes Supply Chain professionals te bemiddelen.

Recruitment Supply Chain Professionals
Gebruik makend van ons netwerk, de inzet van de modernste werving- en selectietools en onze persoonlijke benadering en oprechte belangstelling weten we geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers te vinden. Op deze wijze hebben we starters en vakvolwassen Supply Chain professionals geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdagingen in hun loopbaan.

Meest gestelde vragen:
Vanaf welk opleidingsniveau bemiddelt Employment Services professionals in de Supply Chain?
Employment Services richt zich op vacatures in de Supply Chain waarbij minimaal een HBO  werk- en denkniveau wordt gevraagd.

Binnen welke branches biedt Employment Services de meeste ervaring op gebied van Supply Chain?  
Omdat onze recruiters zelf in de Food (FMCG) en de Productie actief zijn geweest hebben zij ruime en actuele kennis. Zij begripen exact tegen welke vraagstukken je kan aanlopen qua personeelsbezetting binnen Supply Chain. Graag adviseren zij hun klanten met hun expertise welke oplossingen zij hiervoor zien in het kader van Werving en selectie en/of Interim ondersteuning.

Waarom kiest een opdrachtgever op het vakgebied van Supply Chain voor Employment Services?
Onze recruiters beschikken over een gedegen kennis binnen Supply Chain en zijn hierin zelf actief geweest. Hiermee zijn ze voor opdrachtgevers een volwaardige sparring- en gesprekspartner bij het vinden van oplossingen voor capaciteits- en  overige vraagstukken. Hun actuele netwerk in combinatie met de bovengenoemde specialistische kennis op terrein van Supply Chain weten de consultants van Employment Services de juiste Supply Chain professionals bij u aan te bieden.

Vragen
Wenst u meer informatie over Interim ondersteuning of Werving en selectie van één of meerdere Supply Chain professionals, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze consultants.