Skip to main content

Social Return / Social Ondernemerschap

Jaarlijks levert Employment Services een grote bijdrage aan sollicitatie projecten voor leerlingen van regionale (V)MBO- en HBO-opleidingen. Tijdens deze projecten worden de leerlingen geleerd wat solliciteren is en oefenen de leerlingen ook met het voeren van sollicitatiegesprekken. Voor deze projecten is Employment Services partner van en werkt Employment Services actief samen met Jinc. Ook biedt Employment Services jaarlijks een stageplaats aan voor jonge studenten.

 

Het actieve netwerk van Employment Services als werving en selectie bureau bij goede doelen organisaties, NGO’s, musea en culturele instellingen

Employment Services is een werving en selectie bureau met meer dan 40 jaar ervaring. Een belangrijk onderdeel van de opdrachtgevers van Employment Services zijn actief als goede doelen organisatie, NGO, museum of culturele instelling.

Door onze actuele kennis van de ontwikkelingen in de markt bieden wij toegevoegde waarde bij werving en selectie van toezichthouders, managers en professionals op de gebieden van finance, HR, juridisch, sales en markting. Employment Services heeft voor de Werving en Selectie van genoemde voor haar opdrachtgevers die actief zijn als goede doelen organisatie, NGO, musea of culturele instelling.

Daarnaast denkt Employment Services graag op een maatschappelijke wijze met deze opdrachtgevers mee. Employment Services biedt maatwerk Werving en Selectie dienstverlening speciaal gericht op goede doelen organisaties, NGO’s, musea en culturele instellingen. Ook werkt Employment Services met een speciale goede doelen en NGO-korting.

Stichting Wielewaal

Stichting Wielewaal maakt de wereld van mensen met een beperking groter. Wielewaal biedt ruimte voor nieuwe ervaringen, vriendschappen en herinneringen. Zij organiseren vakanties, logeerweekenden en vakantiedagopvang (kinderthemaweken en campingrecreatie) voor kinderen en jongeren met een beperking. Er zijn vakantieactiviteiten voor jongeren met een lichamelijk handicap, meervoudig complexe handicap en jongeren met ADHD/Autisme Spectrum Stoornis tot 55 jaar. Alle activiteiten worden begeleid door jonge, enthousiaste vrijwilligers. Employment Services ondersteunt Stichting Wielewaal bij de recruitment van hun enthousiaste team.

Wenst u meer informatie?

Voor meer informatie over onze maatwerk dienstverlening voor goede doelen organisaties, NGO’s, musea en culturele instellingen, neem contact op met onze consultant Hendrik Roeleveld of één van onze andere consultants.