Skip to main content

Wat is het?

In ons abonnementsmodel zal gedurende de overeenkomst tussen Employment Services en de opdrachtgever voor een vast maandelijks bedrag een Senior Consultant van Employment Services exclusief voor de opdrachtgever beschikbaar zijn voor het verrichten van activiteiten en diensten voor de werving en selectie van kandidaten voor openstaande vacatures. Ook biedt de Employment Services Consultant HR-support bij vraagstukken die verband houden met het recruitmentproces. Denk hierbij aan:

 • Arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingen/trainingen
 • On-boarding
 • Beloningsvraagstukken/inschaling
 • Functieprofielen
 • Bedrijfscultuur

Employment Services zet alle beschikbare recruitment tools in en maakt tevens gebruik van het eigen netwerk en business partners van de opdrachtgever.

Voordelen van in house recruitment

Deze abonnementsvorm heeft erg veel voordelen voor onze opdrachtgevers:

 1. De Employment Services consultant is exclusief betrokken ambassadeur en HR-sparringpartner.
 2. De opdrachtgever heeft één aanspreekpunt voor recruitment en HR-advies, waardoor minder interne en externe afstemming nodig is. Dit maakt het proces efficiënter.
 3. Alle kandidaten die via het netwerk van de opdrachtgever reageren op vacatures worden in de procedure opgenomen, geselecteerd, eventueel geïnterviewd, voorgesteld of adequaat afgewezen.
 4. Er ligt een grotere focus op cultuur van de organisatie en inhoudelijke diepgang van de functie.
 5. De opdrachtgever heeft een significante grotere kans van slagen op het invullen van vacatures.
 6. De kosten zijn beheersbaar en voorspelbaar.
 7. Geen wervingskosten voor de opdrachtgever.
 8. Directe marketing richting potentiële kandidaten.
 9. Door exclusiviteit meer expliciete positieve blootstelling van de opdrachtgever als interessante werkgever op de arbeidsmarkt.

Interesse in deze In House Recruitment??

Employment Services kan met dit abonnement model een gezonde basis vormen voor een prettige, constructieve en succesvolle samenwerking. Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.