Skip to main content

Wat zijn de kosten voor een Werving en selectie procedure uitgevoerd door Employment Services?
Employment Services kent een drietal vormen van dienstverlening op het vlak van werving en selectie:

  1. Een volledige Werving en selectie procedure;
  2. Een ‘light versie’ Werving en selectie procedure;
  3. Een Werving en selectie procedure met afrekening op uurbasis.

Kosten van een volledige Werving en selectie procedure
De fee voor een volledige Werving en selectie procedure is o.a. afhankelijk van type functie, type organisatie en aantal vacatures die Employment Services mag oppakken. Ter indicatie bedraagt de fee tussen 18% en 25% op basis van het bruto vast jaarsalaris. Zo valt de fee hoger uit wanneer wij volledig op no-cure-no-pay basis werken en andersom. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken over een vast bedrag of een maximumbedrag per bemiddeling.
De genoemde percentages gelden niet voor de dienstverlening Executive Search en Interim Management.

Kosten van een ‘light versie’ Werving en selectie procedure
Wanneer uw bedrijf of organisatie wel ondersteuning wenst bij de Werving en selectie procedure, maar ook de capaciteit heeft om bepaalde onderdelen zelf uit te voeren, dan kan Employment Services maatwerk bieden. Maatwerk dienstverlening in de vorm van bijvoorbeeld een ‘light procedure’. Een goed voorbeeld hiervan is dat Employment Services de vacature uitzet en kandidaten benadert. De kandidaten die aangeven interesse te hebben, worden 1 op 1 doorgestuurd. De verder selectie wordt dan door de klant zelf uitgevoerd.

Maatwerk is voor Employment Services ook echt maatwerk. Dat betekent dat alle varianten bespreekbaar zijn. Uitgangspunt daarbij is dat de kosten voor de gevraagde procedure passend zijn bij de ondersteuning die uw bedrijf of organisatie wenst.

Kosten van een Werving en selectie procedure op uurbasis
Consultancy op basis van gewerkte uren geschiedt tegen een afgesproken uurtarief exclusief btw en inclusief reiskosten en inclusief overige kantoorkosten. E.e.a. is afhankelijk van de inhoud, omvang en duur van de activiteiten.  Een vorm hiervan is inhouse recruitment waarbij een consultant bij onze opdrachtgever op het bedrijf (of vanuit huis) de afgesproken activiteiten gaat uitvoeren. De consultant gaat zich dan volledig richten op de recruitment vraagstukken van onze opdrachtgever waarbij hij ook kennis kan delen met medewerkers van onze opdrachtgever.

Kosten van Maatwerk werving en selectie procedure (alternatieve vormen van dienstverlening)
Wanneer u specifieke wensen heeft ten aanzien van ondersteuning bij een Werving en selectie procedure, dan nemen onze ervaren recruitment consultants graag de situatie met u door en geven wij u een maatwerk advies. Employment Services kan te allen tijde maatwerk oplossingen bieden voor Werving en selectie dienstverlening.

Contact
Wenst u meer informatie over de kosten van een Werving en selectie procedure voor een nieuwe professional of manager binnen uw team, neemt u dan contact op met één van onze consultants. Klik hier voor de contactgegevens.